Main Menu

  • English (UK)
Akrodria Akrodria
  • Ακρόδρυα
    • Η Ιστορία της μάρκας
    • Η εταιρία Ν. Πολυχρονιάδης και ΣΙΑ Ο.Ε.
    • Οι εγκαταστάσεις
    • Όραμα και Αποστολή
    • Χρήσιμα νέα
  • Ξηροί Καρποί
    • Ωμοί
    • Ψημένοι
    • Καραμελωμένοι
    • Καρποί Με Κέλυφος
    • Επικαλυμένοι Ξηροί Καρποί
    • Καπνιστά
  • Αποξηραμένα Φρούτα
    • Αποξηραμένα Φρούτα Τροπικά
    • Αποξηραμένα Φρούτα Τροπικά Χωρίς Ζάχαρη
    • Αποξηραμένα Φρούτα Ελληνικά
    • Υπερτροφές
  • Κατηγορίες Προϊόντων
    • Σνακς
    • Δημητριακά
    • Μπάρες Δημητριακών
    • Νιφάδες
    • Προϊόντα Ζαχαροπλαστικής
    • Παστέλια
    • Μίξεις Ξηρών Καρπών
    • Αλάτια
    • The Nutz
  • Παραγγελίες
    • Καταστήματα Ξηρών Καρπών
    • Υποψηφίοι Συνεργάτες
  • Επικοινωνια
  • English (UK)
GR

ΜΠΟΥΚΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΚΑΝ ΚΑΙ ΑΜΥΓΔΑΛΑ

ΥΛΙΚΑ (για 40 κομμάτια)

  • 1 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης την οποία έχουμε περάσει στα γρήγορα από επεξεργαστή τροφίμων
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα πεκάν
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένα καρύδια ή αμύγδαλα
  • 2 κουταλιές σούπας λιναρόσπορο ή φύτρο σιταριού
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
  • 1/2  κοφτό κουταλάκι αλάτι
  • 2/3 φλιτζανιού φιστικοβούτυρο
  • 1/2 φλιτζάνι χουρμάδες ψιλοκομμένους ( βγαίνουν περίπου 6 έως 8 χουρμάδες)
  • 1/4 φλιτζανιού μέλι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/4 φλιτζανιού νερό
  • 3/4 φλιτζανιού σουσάμι
Περισσότερα...

ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙ, ΚΑΡΥΔΙ ΚΑΙ ΗΜΙΛΙΑΣΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΚΙΑ

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ

  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 175 γραμμάρια φρέσκα λευκά μανιτάρια κομμένα σε κύβους
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • 12 ημίλιαστα ντοματάκια βουτηγμένα σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πολύ καλά στραγγισμένα
  • 50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
  • 25 γραμμάρια καρύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας νιφάδες τσίλι
  • 4 κουταλιές της σούπας φρέσκο ​​πέστο
  • 2 μικρές κόκκινες ή κίτρινες πιπεριές
Περισσότερα...

KEIK ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΠΕΚΑΝ ΚΑΙ ΓΛΑΣΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΕΙΚ

  • 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένα πεκάν (1 φλιτζάνι για κέικ, 1 φλιτζάνι για γαρνιτούρα)
  • ½ φλιτζάνι σταφίδες
  • 1 φλιτζάνι άσπρη κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι σπορέλαιο
  • 4 μεγάλα αυγά
  • 3/4 φλιτζάνι πουρές μήλο χωρίς ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 και 1/2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 και 1/2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα σε σκόνη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο μοσχοκάρυδο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλλο σε σκόνη
  • 2 φλιτζάνια τριμμένα καρότα

 ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ 

  • 450 γραμ. τυρί κρέμα με πλήρη λιπαρά σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1/2 φλιτζάνι ανάλατο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 4 και 1/2 φλιτζάνι άχνη ζάχαρη
  • 1 κουταλιά της σούπας κρέμα γάλακτος
  • 1 και 1/2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι για τη γεύση

 

Περισσότερα...

ΠΟΛΥΧΡΩΜΗ ΕΞΩΤΙΚΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΜΑΝΓΚΟ, ΡΟΚΑ, ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ

Πολύχρωμη, εξωτική με τροπικό άρωμα και καλοκαιρινή διάθεση η σαλάτα που σας προτείνουμε είναι η ιδανική λύση για ένα ελαφρύ καλοκαιρινό γεύμα. Επιπρόσθετα είναι ένας διατροφικός θησαυρός. Το αβοκάντο σας εξασφαλίζει καλά λιπαρά Ω9, φυτικές ίνες και μειώνει την κακή χοληστερόλη, ενώ το μάνγκο είναι εξαιρετική πηγή καλίου και πλούσιο σε βιταμίνες Β6, C και Ε. Το νόστιμο και θρεπτικό κουκουνάρι  προστατεύει την καρδιά, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και ενισχύει την όραση. Αν νηστεύετε ή αν είστε vegan μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μοτσαρέλα με λευκό φυτικό τυρί.

Υλικά (για 4 άτομα)

  • 1 μάνγκο κομμένο σε κυβάκια
  • 1 αβοκάντο κομμένο σε κυβάκια
  • 2/3 της κούπας μπαλάκια μοτσαρέλας κομμένα σε ροδέλες ή λευκό vegan τυρί σε κυβάκια
  • 200 γρ. ρόκα
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 5 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
Περισσότερα...

ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ, ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑΦΙΔΕΣ

Η μαγική αναλογία 1:2:3:4 είναι εδώ και χρόνια κοινό μυστικό των νοικοκυρών για ένα εύκολο και γρήγορο γλυκό. Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι νηστίσιμος, πεντανόστιμος κατάλληλος για όσους ακολουθούν τη vegan διατροφή και απαιτεί μόνο 40 λεπτά από τον πολύτιμο χρόνο σας.

ΥΛΙΚΑ (για 8-10 άτομα)

  • 1 φλιτζ. ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
  • 2 φλιτζ. σιμιγδάλι χοντρό
  • 3 φλιτζ. ζάχαρη (άσπρη ή καστανή)
  • 4 φλιτζ. νερό
  • 2 ξυλάκια κανέλας
  • 2 γαρίφαλα
  • 75 γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα
  • 75 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
  • 50 γρ. σταφίδες
  • Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
  • Κανέλα σε σκόνη, για πασπάλισμα
Περισσότερα...

Περισσότερα Άρθρα...

  1. ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
  2. ΠΕΣΤΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΣΙΟΥΣ
  3. ΜΠΑΡΕΣ ΜΕ ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ
  4. ΓΙΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ - ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ
Σελίδα 4 από 9
  • Έναρξη
  • Προηγούμενο
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Επόμενο
  • Τέλος

Τα Ακρόδρυα

  • Η Ιστορία της μάρκας
  • Η εταιρία Ν. Πολυχρονιάδης και ΣΙΑ Ο.Ε.
  • Οι εγκαταστάσεις
  • Όραμα και Αποστολή
  • Χρήσιμα νέα

 

Ν. ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
Η εταιρεία Ακρόδρυα ιδρύθηκε από τον Νίκο Πολυχρονίαδη το 2005 στη Θεσσαλονίκη, ως Εργαστήριο ξηρών καρπών και εμπορίας αποξηραμένων φρούτων.

 
 
 

Akrodria © 2017 Κατασκευή Ιστοσελίδων webstyles.gr