Το μούρο είναι ο καρπός της μουριάς. Η άσπρη μουριά κατάγεται πολύ πιθανό από την Κίνα και οφείλει το όνομα της στους άσπρους καρπούς της. Όπως όλα τα μούρα, έτσι και τα λευκά μούρα είναι πολύ θρεπτικά. Έχουν γλυκιά γεύση και είναι πλούσια σε βιταμίνη C και Ε, σίδηρο, ασβέστιο και φυτικές ίνες. Μπορούν επίσης να αυξήσουν μέχρι και κατά 73% την ικανότητα λιπόλυσης, δηλαδή τη διάσπαση του σωματικού λίπους και έτσι να βοηθήσουν στην απώλεια βάρους. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά τους, παίρνουν επάξια μια θέση ανάμεσα στα περισσότερο ωφέλιμα φρούτα για την υγεία, ενώ κερδίζουν και μία από τις πρώτες θέσεις στη λίστα με τις «σούπερ» τροφές. Τα λευκά μούρα μπορούν να καταναλωθούν μόνα τους ως ένα υγιεινό σνακ, σε μούσλι με δημητριακά ή γιαούρτι με μέλι. Βάλτε τα στα φαγητά και στις σαλάτες σας, φτιάξτε υγιεινά γλυκά του κουταλιού και smoothie. Πρέπει όμως να καταναλώνετε τα φρέσκα και τα κατεψυγμένα μούρα το πολύ μέσα σε μία ημέρα και αμέσως αφού τα πλύνετε, γιατί χαλάνε εύκολα. 


Παραγγελίες Προϊόντων

Όνομα(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα σας

Email(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας

Σχόλιο(*)
Παρακαλώ συπληρώστε το σχόλιο σας