Image

Ψημένοι Ξηροί Καρποί

Οι καβουρδισμένοι ξηροί καρποί δεν έχουν διαφορά στις θερμίδες σε σχέση με τους ωμούς διότι το καβούρδισμα δεν προσθέτει θερμίδες, αν γίνεται χωρίς την προσθήκη κάποιας λιπαρής ουσίας.
Αμυγδαλόψιχα Ελληνική

Αμυγδαλόψιχα Ελληνική

Τα αμύγδαλα είναι ο καρπός της αμυγδαλιάς. Στην Ελλάδα παράγεται μεγάλη ποσότητα αμυγδάλου σε πάνω από 7 ποικιλίες με εξαιρετική γεύση και ποιότητα. Η Αρκαδία, η Θεσσαλία και η Καβάλα είναι από τις πιο γνωστές περιοχές παράγωγής εξαιρετικής ποιότητας αμυγδάλου. Τα αμύγδαλα, βέβαια εκτός από νόστιμα, αποτελούν έναν πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά ξηρό καρπό.

Καταρχήν, τα αμύγδαλα είναι εξαιρετική πηγή μονοακόρεστων και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων, τα οποία έχουν αντιφλεγμονώδη δράση και θωρακίζουν το οργανισμό μας από διάφορες λοιμώξεις. Επίσης συμβάλλουν στην σωστή ανάπτυξη του εγκεφάλου και προστατεύουν από καρδιαγγειακές παθήσεις.

Βέβαια, η κατανάλωσή τους δεν πρέπει να γίνεται σε υπερβολικές ποσότητες, καθώς τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε θερμίδες. Σίγουρα όμως είναι ασφαλής για τη σιλουέτα σας μια μικρή ποσότητα 20-30gr αμυγδάλων/ημέρα!!!

 


Η εταιρία διαθέτει αμυγδαλόψιχα Ελληνική (ποικιλίες Τέξας και Φυρανιά) σε αλατισμένη και ανάλατη μορφή.

Recommended Post

Image

© 2024 Κατασκευή Ιστοσελίδων webstyles

Τα προϊόντα Ακρόδρυα φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ένα απλό τηλεφώνημα!

Η εγγυημένη ποιότητα, η μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές, είναι αυτά που κάνουν την βιοτεχνία ξηρών καρπών Ακρόδρυα πρώτη σε εμπιστοσύνη και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα.
Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ