Συγκρίνοντάς τα καρύδια με τους περισσότερους ξηρούς καρπούς όπως είναι τα φιστίκια, τα αμύγδαλα ή τα φιστίκια Αιγίνης, έχουν πλουσιότερη διατροφική τους αξία και θεωρούνται μοναδικά, επειδή είναι πλούσια σε ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα.

Επίσης η καρυδόψιχα είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, φώσφορο, φυλλικό οξύ, κάλιο και φυτικές ίνες.

Σημαντικό επίσης, είναι να τονιστεί ότι σε μία μελέτη που έγινε βρέθηκε ότι τα αντιοξειδωτικά της καρυδόψιχας είναι 2 με 15 φορές ισχυρότερα από αυτά της βιταμίνη Ε, η οποία είναι γνωστή για την προστασία που προσφέρει ενάντια στις αρρώστιες.

Την καρυδόψιχα μπορείτε να την καταναλώσετε σκέτη σαν ξηρό καρπό, να την χρησιμοποιήσετε στη ζαχαροπλαστική, στη μαγειρική και να την συνδυάσετε με μέλι. Επίσης το χλωρό καρύδι γίνεται νόστιμο γλυκό του κουταλιού.

 

Η εταιρία διαθέτει τα παρακάτω μεγέθη καρυδόψιχας : ½, ¼ και 1/8.


Παραγγελίες Προϊόντων

Όνομα(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το όνομα σας

Email(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε το email σας

Σχόλιο(*)
Παρακαλώ συπληρώστε το σχόλιο σας