Οι καβουρδισμένοι ξηροί καρποί δεν έχουν διαφορά στις θερμίδες σε σχέση με τους ωμούς διότι το καβούρδισμα δεν προσθέτει θερμίδες, αν γίνεται χωρίς την προσθήκη κάποιας λιπαρής ουσίας.
Βέβαια, οι ευαίσθητες στη θερμοκρασία βιταμίνες τους ενδέχεται να καταστραφούν σε κάποιο βαθμό από το καβούρδισμα, αλλά από την άλλη πλευρά, οι ωμοί ξηροί καρποί είναι πιθανόν να περιέχουν μύκητες και βακτήρια που δεν καταστρέφονται, λόγω της απουσίας του καβουρδίσματος σε υψηλή θερμοκρασία.
Οι ψημένοι ξηροί καρποί περιέχουν ένα μείγμα από ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες και φυτικές ίνες, ενώ μας βοηθούν να αισθανόμαστε χορτάτοι και έτσι καταπολεμούν σημαντικά το αίσθημα της πείνας μας.
Όλοι οι ξηροί καρποί είναι γενικά ίσοι σε θερμίδες ανά γραμμάριο και εφόσον τους καταναλώνουμε με μέτρο, όλοι αποτελούν υγιείς προσθήκες σε κάθε διατροφή.
Akrodria © 2017 Κατασκευή Ιστοσελίδων webstyles.gr