Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και το δίκτυο διανομών

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου Θεσ/νίκης, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικής έκτασης 3 στρεμμάτων. Η εταιρία διαθέτει μια ολοκληρωμένη μονάδα επεξεργασίας και διαχείρισης ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, αποτελούμενη από σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα επεξεργασίας και συντήρησης υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών. Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και της διακίνησης των προϊόντων της εταιρείας Ακρόδρυα, εφρμόζονται σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας. Το προτυπο ISO 22000, το διεθνές πρότυπο ασφάλειας τροφίμων το οποίο απευθύνεται σε όλη την αλυσίδα τροφίμων από το 'χωράφι του παραγωγού' ως το 'ράφι του καταναλωτή', 

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου Θεσ/νίκης, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικής έκτασης 3 στρεμμάτων.

Η εταιρία διαθέτει μια ολοκληρωμένη μονάδα επεξεργασίας και διαχείρισης ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, αποτελούμενη από σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα επεξεργασίας και συντήρησης υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και της διακίνησης των προϊόντων της εταιρείας Ακρόδρυα, εφρμόζονται σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας. Το προτυπο ISO 22000, το διεθνές πρότυπο ασφάλειας τροφίμων το οποίο απευθύνεται σε όλη την αλυσίδα τροφίμων από το 'χωράφι του παραγωγού' ως το 'ράφι του καταναλωτή', καλύπτοντας έτσι το φάσμα δραστηριοτήτων από την παραγωγή ως την μεταποίηση, τη συσκευασία, τη μεταφορά και την πώληση των τροφίμων, εφαρμόζεται από την εταιρεία σταθερά και με συνέπεια.

Ταυτόχρονα το δίκτυο διανομής της εταιρίας, έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί πελάτες είτε με παραδόσεις από τις κεντρικές αποθήκες, είτε με απευθείας αποστολές στα σημεία πώλησης. Τα προϊόντα μεταφέρονται με ασφάλεια και παραδίδονται έγκαιρα μέσω ιδιών μέσων ή σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρίες σε περιπτώσεις μεγάλων αποστάσεων.

Καλύπτοντας έτσι το φάσμα δραστηριοτήτων από την παραγωγή ως την μεταποίηση, τη συσκευασία, τη μεταφορά και την πώληση των τροφίμων, εφαρμόζεται από την εταιρεία σταθερά και με συνέπεια. Ταυτόχρονα το δίκτυο διανομής της εταιρίας, έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί πελάτες είτε με παραδόσεις από τις κεντρικές αποθήκες, είτε με απευθείας αποστολές στα σημεία πώλησης. Τα προϊόντα μεταφέρονται με ασφάλεια και παραδίδονται έγκαιρα μέσω ιδιών μέσων ή σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρίες σε περιπτώσεις μεγάλων αποστάσεων.
Image

© 2024 Κατασκευή Ιστοσελίδων webstyles

Τα προϊόντα Ακρόδρυα φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ένα απλό τηλεφώνημα!

Η εγγυημένη ποιότητα, η μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές, είναι αυτά που κάνουν την βιοτεχνία ξηρών καρπών Ακρόδρυα πρώτη σε εμπιστοσύνη και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα.
Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ