Όραμα, Αποστολή και Αξίες 

Τα προϊόντα Ακρόδρυα διακρίνονται για την ποιότητα, τη φρεσκάδα, την ξεχωριστή γευση και τη μεγάλη ποικιλία τους. Είναι διαθέσιμα σε πάνω από 600 σημεία πώλησης, σε πλήθος καταστημάτων ξηρών καρπών, οπωροπαντοπωλείων, πάγκους λαϊκών αγορών, εργαστήρια ξηρών καρπών και βιοτεχνιών ζαχαροπλαστικής, εμπόρων α' υλών ζαχαροπλαστικής και καταστήματα delicatessen πανελλαδικά.

Ταυτόχρονα επιλέγονται από τους καλύτερους executive chefs για τον εμπλουτισμό των συνταγών που προτείνουν στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία όπου εργάζονται.

Image
'Ακρον Δρυς
Τα προϊόντα Ακρόδρυα διακρίνονται για την ποιότητα, τη φρεσκάδα, την ξεχωριστή γευση και τη μεγάλη ποικιλία τους. Είναι διαθέσιμα σε πάνω από 600 σημεία πώλησης, σε πλήθος καταστημάτων ξηρών καρπών, οπωροπαντοπωλείων, πάγκους λαϊκών αγορών, εργαστήρια ξηρών καρπών και βιοτεχνιών ζαχαροπλαστικής, εμπόρων α' υλών ζαχαροπλαστικής και καταστήματα delicatessen πανελλαδικά. 
Ταυτόχρονα επιλέγονται από τους καλύτερους executive chefs για τον εμπλουτισμό των συνταγών που προτείνουν στα εστιατόρια και στα ξενοδοχεία όπου εργάζονται.

Αποστολή

Η αποστολή της εταιρείας 
Ακρόδρυα Ν. Πολυχρονιάδης
και ΣΙΑ Ο.Ε.
 είναι η διαρκής
και έγκαιρη τροφορδοσία
των πελατών της, με ποιοτικά
προϊόντα στις καλύτερες τιμές
της αγοράς και ταυτόχρονα η
καινοτομία προσφέροντας
συνεχώς στο δίκτυο της, νέες
ποιοτικές γεύσεις και επιλογές.

Φιλοσοφία

Υψηλές ποιοτικές
προδιαγραφές

Σωστή και γρήγορη
εξυπηρέτηση

Άριστη σχέση ποιότητας -
τιμής 

Καινοτομία
Image
Image
Image
Image

© 2024 Κατασκευή Ιστοσελίδων webstyles

Τα προϊόντα Ακρόδρυα φτάνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας με ένα απλό τηλεφώνημα!

Η εγγυημένη ποιότητα, η μεγάλη ποικιλία ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, καθώς και οι ασυναγώνιστες τιμές, είναι αυτά που κάνουν την βιοτεχνία ξηρών καρπών Ακρόδρυα πρώτη σε εμπιστοσύνη και με ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα.
Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ