Materials for 30 pies:

  • 2 dough sheets kuru

  • 1,5 cup kinoa

  • 1 tomato, cubes

  • 1 mall green pepper, finely chopped

  • 1medium onion, finely chopped

  • 1/4 cup raw cashew, thick sliced

  • 1 tablespoon olive oil

  • fennel and basil, finely chopped

  • salt and pepper

  • white and black sesame

  • poppy seed for powdering

  • a little milk for spreading

Directions:

Rinse the kinoa well. Put 3 cups of water to boil and then add the quinoa. Just drop the onion, pepper and tomato. Shortly before drinking his liquids, pour the oil, cashews and flavors.

Αλατοπιπερώνουμε και αποσύρουμε από την φωτιά. Αφήνουμε να κρυώσει. Απλώνουμε σε μια επιφάνεια τα φύλλα κουρού και με ένα μπολάκι κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια. Βάζουμε μια κουταλιά από το μείγμα, το κλείνουμε και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει η ζύμη. Αλείφουμε με γάλα τα πιτάκια και πασπαλίζουμε με σουσάμι και παπαρουνόσπορο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C στον αέρα μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.

Salt and pepper and remove it off the fire. Let cool. Spread the kuru pie on a surface and cut it into round pieces with a bowl. Put a spoon from the mixture, close it and continue until the dough ends.Spread the pies with milk and sprinkle with sesame and poppy seed. Bake in a preheated oven at 180 ° C in the air until it is browned.