Συστατικά

  • 50 γρ. βασιλικό φρέσκο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 20 γρ. κουκουνάρι
  • 20 γρ. κάσιους
  • 6 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. παρμεζάνα
  • 1κ.σ. χυμό λεμονιού προαιρετικά
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Τοποθετούμε όλα τα συστατικά, εκτός τις παρμεζάνα, στο μπλέντερ και χτυπάμε καλά μέχρι να γίνει το μείγμα κρεμώδης πολτός.
Στη συνέχεια ροσθέτουμε την παρμεζάνα και χτυπάμε λίγο ακόμα.
Τοποθετούμε σε γυάλινο βάζο αι διατειρούμε στο ψυγείο.