Μια οικογένεια με παράδοση στην παραγωγή Ξηρών Καρπών

Η εταιρεία Ακρόδρυα ιδρύθηκε από τον Νίκο Πολυχρονίαδη το 2005 στην Θεσσαλονίκη, ως Εργαστήριο ξηρών καρπών και εμπορίας αποξηραμένων φρούτων.

Με πολύχρονη εμπειρία και αγάπη για την καλλιέργεια των αμυγδάλων και καρυδιών, ίδρυσε την εταιρεία Ακρόδρυα, με προσανατολισμό την ποιοτική παραγωγή επεξεργασμένων ξηρών καρπών, επεκτείνοντας αργότερα τη δραστηριότητα και στην εισαγωγή επιλεγμένων προϊόντων από το εξωτερικό και τη συστηματική εμπορία δημητριακών, snacks και πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής.

Το 2011 αποτελεί χρονιά σταθμό για την εταιρία καθώς μεταφέρεται σε σύγρονες, πλήρως εξοπλισμένες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Το 2012, οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται σε πανελλαδικό επίπεδο και πλέον τα προϊόντα της διανέμονται σε κάθε γωνιά της χώρας μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα διανομών.

Τέλος η επιχείρηση εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα ασφάλειας τροφίμων ISO 22000 και παράλληλα ξεκινά να πραγματοποιεί εξαγωγές και σε χώρες της Ε.Ε.


Επικοινωνήστε τώρα με εκπρόσωπο της εταιρίας στέλνοντας email στο info@akrodria.gr ή απλά καλώντας στο 2310 732340

Ιστορική Αναδρομή

 • 2005

  H εταιρία ιδρύεται από τον Νίκο Πολυχρονιάδη στην Θεσσαλονίκη.

 • 2007

  Η δραστηριότητα της εταιρίας επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς και τα προϊόντα της βοιτεχνίας φιλοξενούνται σε δεκάδες καταστήματα της Β. Ελλάδος.

 • 2008

  Δημιουργείται το σήμα Ακρόδρυα και το λογότυπο με το πορτοκαλί δέντρο κοσμεί πλέον όλες τις δραστηριότητες της εταιρίας. Το νέο σήμα αποτελεί τη νέα εμπορική ονομασία και η επικοινωνία στηρίζεται κάτω από το Brand Name "ΑΚΡΟΔΡΥΑ".

 • 2009

  Η ιστοσελίδα www.akrodria.gr βγαίνει στο αέρα και σημάνει μια εντελώς νέα εποχή για την εταιρία, δίνοντας της την ευκαιρία να αναπτυχθεί και να διανέμει τα προϊόντα της σε νέες αγοράς στην υπόλοιπη Ελλάδα, ηπειρωτική και νησιωτική.

 • 2011

  Χρονιά σταθμός για την εταιρία καθώς μεταφέρεται στις νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Ωραιόκαστρο Θεσ/νίκης.

 • 2012

  Νέος τεχνολογικός εξοπλισμός και μηχανήματα επεξεργασίας και συντήρησης , προστίθονται στην λειτουργία τηε επιχείρησης ενώ ταυτόχρονα λαμβάνεται και πιστοποίηση ασφάλειας τροφίμων ISO 22000.

 • 2013

  Ξεκινά η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρίας σε άλλες Ευρωπαϊκές Αγορές.

 • 2017

  Η εταιρία επενδύει στην ανάπτυξη της διαδικτυακής της παρουσίας, αναβαθμίζοντας την υπάρχουσα ιστοσελίδα www.akrodria.gr με μια νέα responsive, διαδραστική πλατφόρμα που επιτρέπει στους ενιδαφερόμενους να εισάγουν το ενδιαφέρον για συνεργασία ή ενδεχόμενες παραγγελίες απευθείας στο σύστημα.