Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις και το δίκτυο διανομών

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΑ. Ωραιοκάστρου Θεσ/νίκης, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικής έκτασης 3 στρεμμάτων.

Η εταιρία διαθέτει μια ολοκληρωμένη μονάδα επεξεργασίας και διαχείρισης ξηρών καρπών και αποξηραμένων φρούτων, αποτελούμενη από σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα επεξεργασίας και συντήρησης υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών.

Σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και της διακίνησης των προϊόντων της εταιρείας Ακρόδρυα, εφρμόζονται σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας. Το προτυπο ISO 22000, το διεθνές πρότυπο ασφάλειας τροφίμων το οποίο απευθύνεται σε όλη την αλυσίδα τροφίμων από το 'χωράφι του παραγωγού' ως το 'ράφι του καταναλωτή', καλύπτοντας έτσι το φάσμα δραστηριοτήτων από την παραγωγή ως την μεταποίηση, τη συσκευασία, τη μεταφορά και την πώληση των τροφίμων, εφαρμόζεται από την εταιρεία σταθερά και με συνέπεια.

Ταυτόχρονα το δίκτυο διανομής της εταιρίας, έχει την δυνατότητα να εξυπηρετεί πελάτες είτε με παραδόσεις από τις κεντρικές αποθήκες, είτε με απευθείας αποστολές στα σημεία πώλησης. Τα προϊόντα μεταφέρονται με ασφάλεια και παραδίδονται έγκαιρα μέσω ιδιών μέσων ή σε συνεργασία με μεταφορικές εταιρίες σε περιπτώσεις μεγάλων αποστάσεων.


Επικοινωνήστε τώρα με εκπρόσωπο της εταιρίας στέλνοντας email στο info@akrodria.gr ή απλά καλώντας στο 2310 732340

iPad

Eγγύηση Ποιότητας Προϊόντων 100%
Εγγύηση Παραδοσεών στα Σημεία 100%